Gelato & Bunatati - Bianco Milano
15516
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15516,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Il Nostro

Gelato

Simplu, natural, dulce

 

Am perfecționat rețeta unui desert cu o poveste milenară fără să ne abatem de la esență—ingrediente naturale și gust dulce. De mii de ani, cei care au gustat diversele forme a ceea ce astăzi numim gelato au închis ochii și s-au cufundat în bucurie.

 

Totul a început în urmă cu peste cinci mii de ani, când asiaticii au început să pregătească gheață zdrobită cu diverse arome.

A fost nevoie de încă cinci sute de ani, pentru ca faraonii egiptenii să pună pe masă cupe cu gheață îndulcită cu jeleu de fructe, spre deliciul oaspeților. Povestea unui răsfăț nu putea să nu îi includă pe romani, cei care au transformat acest obicei de a consuma gheață—provenită din jurul vulcanilor Etna și Vezuviu—acoperită cu miere într-un adevărat ritual. Leave it to the Romans to teach us about feasting, right?

 

Nu întâmplător vă povesteam de l’arte del dolce far bene. Nu e gelato autentic dacă nu are și puțină artă. Italia. Perioada renascentistă. Familia Medici din Florența a pus la cale un concurs pentru a găsi cel mai neobișnuit fel de mâncare. S-au oprit la creația unui comerciant care a realizat un desert pe bază de gheață și suc dulce de fructe, asemănător sorbetului de astăzi. Și pentru că happy end-ul s-a născut în America, vă mai spunem că la New York a luat naștere înghețata cremoasă care include și lapte.

Che meraviglia!

La Nostra

Pasticceria

Torte, biscotti

et cetera

 

Dulciurile noastre pufoase și proaspete au fost gândite pentru a întregi momente. Cafeaua de dimineață, gustarea dintre mese, desertul de la prânz, the afternoon sweet craving, date-ul din weekend, reuniunea de familie sau întâlnirea cu prietenii. Gusturile desăvârșite ne apropie.

Caffé

& Bistro

Oh, dar cum să vorbim despre Italia fără să amintim de espresso. Se spune că italienilor le curge cafea prin vene și sunt la fel de stricți cu privire la acest tabiet ca atunci când vine vorba de a consuma pizza cu ketchup—for safety reasons, vă sfătuim să nu încercați asta în preajma vreunui italian. Alora, am căutat o cafea de specialitate care să încorporeze esența unui espresso italiano și putem spune cu mândrie că am găsit ce căutam. Prendiamo un caffè?

La Tua

Torta

Torturi create

după dorința și pentru plăcerea ta.

 

Realizăm acest desert-vedetă, fie că e pentru un eveniment special sau pentru o zi de marți obișnuită. Do we really need a reason to enjoy an amazing cake? Cu toții știm exact ce vrem de la un dulce care are rolul de a fi the cherry on top. Îți împărtășim dorința de a oferi invitaților tăi nu doar un tort, ci un moment de bucurie, un happy place pe farfurie. Suntem nerăbdători să aflăm mai multe despre tine, evenimentul tău și aromele care te încântă.

FĂ PARTE

DIN FAMIGLIA BIANCO MILANO!

 

Abia așteptăm să ne treci pragul. 

Află ce am mai făcut și ce îți mai pregătim de pe paginile noastre de Facebook și Instagram.

 

Ciao!

facebook-in
insta-in