Evenimente - Bianco Milano
15625
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15625,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Ai stabilit data, ai găsit locul, știi cu cine și de ce, dar ar mai fi ceva. Îți dorești să le oferi invitaților tăi o felie de fericire, o cupă de veselie și culoare, ceva să spună “sărbătoare”, să fie pe gustul fiecăruia, fără excepție. Un dulce aromat, perfect asortat la starea ta de bine.

 

Suntem nerăbdători să aflăm la ce te-ai gândit, să îți povestim despre noi și împreună să scriem o istorie sinceră și dulce. Am învățat să ne bucurăm de orice moment al vieții de la cei mai buni. Știm când trebuie să ne relaxăm, să desfacem cravata, să dăm jos tocurile, să savurăm un gelato autentic, the Italian way.

Deserturile noastre își găsesc locul în orice împrejurare și pot fi exact ce ai nevoie atunci când vrei să spargi gheața. Every day is a good day for gelato.

 

Vrei Bianco Milano la evenimentul tău? Nu ezita să ne scrii la adresa de email: evenimente@biancomilano.ro sau să ne dai un telefon pentru mai multe informații, la numărul de telefon: 0773 864 960

Nunta

& ENGAGEMENT

Dulce pentru cei dragi.

 

Ce merge mai bine cu iubirea decât un gelato cremos, cu aromă intensă? Poate doar un tort cu texturi bogate care rezonează perfect cu noul drum pe care urmează să pășești. E ușor să aduci vibe-ul piațetelor însorite din Italia la petrecerea ta. All we need is amore.

Botez

& COPII

Pentru copii mari și mici, părinți și bunici.

 

Puține lucruri ne plac mai mult decât să fim furnizorul oficial de dulce la petrecerile cu și pentru copii. Ne încarcă și inspiră bucuria micuților atunci când gustă din deserturile Bianco Milano. Abia așteptăm următoarea ocazie care să ne provoace creativitatea.

Corporate

& SOCIAL

Yes, we are gelato professionals.

 

Fie că vrei să îți impresionezi șeful, colegii veniți în delegație sau vrei să te asiguri că toți invitații pleacă acasă cu zâmbetul pe buze după discuțiile de business, suntem aici pentru tine. Încă nu am văzut niciun CEO să reziste în fața unui cornet cu gelato fresco. Același efect se poate obține la orice alt social gathering. Spune-ne la ce te-ai gândit.

Gelateria

PE ROTI

O fi desertul acesta cu o tradiție milenară, dar ne-am adaptat perfect epocii vitezei și mobilității. Venim acolo unde ești și nu venim cu mâna goală. Aducem cu noi ce avem mai de preț. L’autentico gelato italiano cu diverse arome și texturi, exact așa cum îți dorești.

 

#GelateriaPeRoți e răspunsul nostru la o lume în schimbare și continuă mișcare.

 

Dacă vrei să ne cunoști sau să ne revezi, hai să vorbim mai multe.

Scrie-ne la: evenimente@biancomilano.ro.

Sună-ne la: 0773 864 960 / +40 361 88 10 56

LOCATIE EVENIMENT
 
 
INFORMATII ADITIONALE
*Va informam ca pentru fiecare eveniment vom calcula un numar maxim de 4 ore.