Despre Bianco Milano - Bianco Milano
15536
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15536,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Cine

SUNTEM

Suntem o familie născută din pasiunea pentru gustul bun și dulce. Ne-a apropiat dorința de a oferi și celorlați fericirea pe care ne-o aduce nouă l’autentico gelato italiano. Creștem și învățăm alături de cei care ne-au descoperit și care ne sunt loiali. Ne găsim inspirația în bucuria care se citește pe fața celor care ne trec pragul.

Mereu ne-am dorit o familie mare și gălăgioasă, așa că îi primim cu brațele deschise pe toți cei simt că Bianco Milano e acasă. Cu greu se rup legăturile create de gustul bun și dulce.

 

Cum spunea Don Vito Corleone… You can do anything, but never go against the family.

Ce

VĂ OFERIM

Avem dulce pentru toți.

Gelato, cake & sweets

 

Ți-e poftă de un desert cremos? Fresh și lejer? Vegan? Un tort cu o textura bogată sau pain au chocolat direct din cuptor? Am creat un dulce pentru fiecare moment din zi, pentru tabieturi desăvârșite, dimineți pe fugă sau după-amieze însorite și leneșe pe terasă.

Am pregătit câte ceva pentru fiecare, de la mic la mare. Poți lua o cafea și un dulce to go sau poți savura pe îndelete o poveste cu gust de ciocolată—sau aloe vera, de ce nu—împreună cu cei dragi ție.

 

Dacă ești în căutarea unui zâmbet, ai ajuns unde trebuie. Ne-am specializat în oferit bună dispoziție la cornet, cu efect imediat și de neuitat. Deserturile noastre sunt create pentru a însenina suflete și a îndulci inimi.
Vino și descoperă-le.

În ce credem?

În perfecțiunea momentelor neplănuite, în bucuria unui gust autentic, în îmbrățișări sincere și comfortul unui desert creat cu respect pentru ingrediente și pentru cei care îl savurează. In vero amore. Credem că the best is yet to come și că totul e trecător, mai puțin un gust perfect care îți rămâne imprimat pe suflet.

De ce facem asta?

Pentru că facem bine ceea ce facem și vrem să vă bucurați cu noi de fiecare gust și textură. Pentru că ne place să vă vedem zâmbetele de după cornetul plin cu gelato Bianco Milano. Pentru că vrem să faceți parte din familia noastră veselă și gălăgioasă. Pentru că vrem să vă învățăm l’arte del dolce far bene.

Ce ne inspiră?

Oamenii care ne trec pragul, bucuria din ochii celor care întind mână după un gelato fresco și zâmbetele cu urme de ciocolată. Motivația noastră e dorința de a ne autodepăși și setea de cunoaștere. Cel mai mare competitor al nostru suntem noi.

VREI BIANCO MILANO

ÎN ORAȘUL TĂU?

 

Dă-ne de veste, dacă-i loc de o poveste.
Ne plac oamenii cu idei istețe și ne bucurăm când reușim să mai îndulcim un oraș.